Meidän Arvomme

FINFAT ON HYVÄN ASIALLA

Alla on esitelty tärkeimmät arvomme. 

Lyhyesti kiteytettynä haluamme tehdä ihmisille hyvää ja pitää huolta ympäristöstämme.

Terveys ja hyvinvointi

Pyöräily on erinomainen liikuntamuoto ja sillä on paljon terveyttä edistäviä vaikutuksia. Sähköavustuksen avulla pyöräily on entistä monipuolisempaa, ja sitä voi harrastaa omalla mukavuusalueella. Sähköavustus mahdollistaa pyörällä liikkumisen myös niille, jotka kärsivät erilaisista kivuista tai liikuntarajoitteista, ja joille tavallisella polkupyörällä ajaminen on liian raskasta.

Pyöräily tutkitusti kohentaa lihaskuntoa ja kestävyyttä. Lisäksi sydän- ja verisuonitautien sekä 2.-tyypin diabeteksen riski pienenee. Pyöräily helpottaa painonhallintaa ja pitää yllä oppimiskykyä ja muistiamme. On myös tutkittu, että pyöräily vähentää ahdistuneisuuden ja masennuksen oireita sekä parantaa myös unen laatua. Luonnossa liikkumalla ja ulkoilulla on meille voimaannuttava vaikutus!

Ympäristön huomioiminen

Yksi suurimmista ajatuksista FINFAT:n toiminnassa on luonnosta ja ympäristöstämme huolehtiminen. Sähköpyörän valitseminen esimerkiksi auton tai julkisen kulkuneuvon sijaan kuluttaa minimaalisen vähän energiaa. Esimerkiksi 100km pituisen matkan sähköavustus itse mukana polkien kuluttaa sähköpyörillämme energiaa vain noin 1kWh. Sähköautolla saman matkan ajaminen kuluttaa keskimäärin 17kWh ja 6l/100km kuluttavalla bensiiniautolla taas 54kWh.

Energian säästäminen taas vaikuttaa suoraan syntyviin päästöihin, joten voidaan sanoa, että sähköpyöräily on erittäin puhdas ja luontoa säästävä liikkumismuoto. Pyörien valmistaminen kuormittaa luontoa huomattavasti vähemmän autoihin verrattuna, koska niihin kuluvien raaka-aineiden määrä on niin pieni. Pyörämme ovat myös erittäin pitkäikäisiä ja niihin voidaan vaihtaa ja kierrättää kuluvia osia, kun ne tulevat käyttöikänsä päähän (mm. akku).

Yhteisöllisyys

Pyöräily on siitä mukava harrastus, että sitä voi tehdä porukalla ja toisille pyöräretket mukavassa seurassa ovatkin parasta antia koko harrastuksessa. Mikäs sen mukavampaa kuin ottaa pyörät alle ja lähteä nauttimaan luonnosta ja vaikkapa eväistä kavereiden kesken samalla kunnon kohetessa aivan itsestään!

Auttaminen

Me FINFATilla lahjoitamme vuosittain osan tuotostamme suomalaisten syöpälasten hyväksi.

“Olen sairastanut lapsena leukemian ja saamani hyvän hoidon ansiosta sairaudesta parantunut. Syöpätutkimus ja sairastuneiden sekä heidän läheistensä tukeminen ei olisi mahdollista ilman ihmisten auttamishalua ja heidän tekemiään lahjoituksia. Itse olen apua saanut ja haluan sitä myös antaa muille samassa tilanteessa oleville. Ostamalla pyörän meiltä, voitte samalla olla varmoja, että yrityksemme on aidosti hyvällä asialla ja ajattelemme aina ihmisten parasta.”

-Jouko Meriläinen, Yrittäjä, FINFAT

Shopping Cart
0
Ostoskori