Tilaus- ja sopimusehdot

TOIMITUSTAVAT

Pyörät toimitetaan laatikossa asiakkaan kotiovelle. Kuljetusyhtiö ilmoittaa toimituksesta ennen tuontia. Yhden pyörän toimituksen hinta 39€. Useampaa pyörää tilatessa toimituksen hinta nousee portaittain painon mukaan. Pyörien varaosat ja tarvikkeet toimitetaan pakettina lähimpään noutopisteeseen. Paketin hinta riippuu sen painosta.

Lopulliset toimitusten hinnat lasketaan kassalla.

Takuuosat toimitetaan veloituksetta.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on normaalisti noin 5-8 työpäivää. Saatavuusongelmien tai poikkeustilanteiden vuoksi toimitus saattaa joskus viivästyä. Ilmoitamme mahdollisesta viivästymisestä asiakkaalle.

HINNAT

Tuotteiden voimassa olevat hinnat näkyvät finfat.fi -sivustolla. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja. Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR). Hinnat sisältävät ALV 24%. Finfat pidättää oikeuden hinnan muutoksiin ja tilauksen perumiseen “selvissä” hintavirhetapauksissa. Hintavirhetapaus tarkoittaa sitä, että tuotteeseen on jäänyt virheellinen hinta. Virheellinen hinta eroaa niin selvästi oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys. Esimerkkeinä hintavirheistä ovat nollahintaiset tuotteet tai desimaalivirheet hinnan ilmoittamisessa.

Tilaukseen lisätään toimituskulut valitun toimitustavan mukaisesti.

MAKSUTAVAT

 

Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. 

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Lasku

Voit maksaa tilauksesi etukäteen myös laskulla. Ota tällöin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse / WhatsApilla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen (Kannattaa kysyä tarjousta laskulla maksettaessa varsinkin kun kyseessä on useamman pyörän tilaus). Laskulla maksaminen on mahdollista myös yrityksille.

14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja se tulee palauttaa yhtä hyvin pakattuna kuten se on asiakkaalle saapuessa. Alennustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Palautusoikeus raukeaa mikäli tuotetta on käytetty.

Palautamme rahat suoraan asiakkaan käyttämän maksutavan mukaisesti.

Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet toimituskulut itse.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, toimi seuraavasti:

Ota yhteyttä sähköpostilla info@finfat.fi, soittamalla / WhatsApilla.

FORCE MAJEURE

FINFAT ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Pidätämme oikeudet muuttaa toimitusehtoja. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin

Shopping Cart
0
Ostoskori